Davy Van Houtte Logo

Algemene verhardingswerken

Laat een oprit, terras of parkeerterrein aanleggen

Van Houtte Davy bv is de partij bij uitstek om een oprit, terras of parkeerterrein aan te leggen. Wij gebruiken daarvoor vaste of waterdoorlatende verhardingen. Met gepolierd en uitgewassen beton hebben we bijvoorbeeld veel ervaring.

Gepolierd beton is erg hygiënisch en goed met andere materialen te combineren. Je kan zo’n vloer eenvoudig schoonmaken. Uitgewassen beton heeft dan weer een licht reliëf en oogt authentiek. Je kan het uitzicht van de vloer helemaal op je persoonlijke smaak afstemmen.

IMG

Van een verharding naar een natuurlijke groenzone

Wij verharden niet alleen oppervlakken, maar kunnen evengoed bestrating uitbreken. We nemen dan de verharding weg en vervangen die door gras, bloemen en bomen. Zelfs hele geveltuinen kunnen we vormgeven. Ons doel is daarbij om je buitenruimte klimaatbestendig te maken.

Bovendien zal je tuin aantrekkelijker zijn voor dieren of nuttige insecten en op warme dagen koeler aanvoelen. Op onze realisatiepagina kan je alvast zien hoe we meerdere groene oases gecreëerd hebben. Geef ons zeker een seintje als je de mogelijkheden van ontharding met ons wil bespreken.

Algemene verhardingswerken op til?

Vraag vandaag nog je vrijblijvende offerte aan!